Scandinavisch interieur

Scandinavisch interieur

Op zoek naar een Scandinavisch interieur? Bij katokantoorinrichting.nl bent u aan het perfecte adres. Wij hebben een aantal nieuwe Scandinavische interieurmerken in ons assortiment opgenomen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende merken:

  • Muut
  • Northern Lighting
  • Nordic Tales
  • NORRMADE
  • Normann Copenhagen

Deze Scandinavische interieur merken zijn allemaal gemakkelijk en overzichtelijk georganiseerd in onze webshop. Op deze manier kunt u makkelijk rondkijken en kijken welke lamp het beste bij uw Scandinavische interieur past.

Muuto

Muuto is opgericht in 2007 en nu al niet meer weg te slaan. Zij produceren designmeubelen zoals banken, lampen, stoelen en nog veel meer. De meubels van het Muuto worden door de beste Scandinavische desginers ontworpen. De naam Muuto betekent verandering en dat is ook te zien bij Muuto. De meubelen worden wereldwijd verkocht. De meubelen zijn vernieuwend, verfrissend en innovatief.

Nordic Tales

Nordic Tales is begonnen in 2012 in een klein appartement in Aarhus. Dit mooie scandinavische interiermerk is begonnen door Jonas Hoejgaard. In onze webshop op www.katokantoorinrichting.nl vindt u een heleboel nordic tales design meubelen.

Normann Copenhagen

Bent u op zoek naar Nomann Copenhagen meubelen? Dan bent u bij katokantoorinrichting.nl aan het juiste adres. Wij hebben Normann Copenhagen Kasten, stoelen, banken, lampen, bijzettafels, glazen en klokken. U kunt onze Normann Copenhagen meubelen bekijken op www.katokantoorinrichting.nl/normann_copenhagen Een erg bekende stoel uit de Normann Copenhagen reeks is de Normann Copenhagen FORM chair. Deze bekende stoel komt in 3 verschillende varianten met verschillende onderstellen. Kijk snel in onze webshop om ons volledige aanbod te bekijken.