Over ons

KATO Kantoorinrichting & Projecten

KATO Kantoorinrichting is al sinds 1994 actief in de handel van kantoorartikelen en kantoormeubilair. De markt waar wij in actief zijn is een snelbewegende markt en het is van belang om met de tijd mee te gaan. De meest recente fluctuatie is dat het nieuwe werken tegenwoordig de hoofdrol speelt: flexibel maar toch vertrouwd.

Bij het nieuwe werken wordt een balans gezocht tussen verschillende aspecten: werken, wonen en vrije tjid. Saaie kantoren, fantasieloze inrichting en vaste werkplekken zijn verleden tijd. Flexibiliteit, vertrouwen, mobiliteit en het ontbinden van tijd en plaats staan voorop. Het mixen van tijdloos design, realistisch budget en hoge kwaliteit zorgen voor een werkplek waar het creëren van een thuisgevoel vooraan staat.  Efficiëntie en effectiviteit moeten de inspiratie zijn voor een werkplek.

Het bouwen van een licht designgebouw. Op 1 april 2012 heeft KATO een nieuw thuis gegeven. Op locatie beschikken wij nu, naast het nieuwe designgebouw, over een mooi verbouwde boerderij aan de Josink Hofweg in Enschede. In het nieuwe pand van KATO Kantoorinrichting is een idee ontwikkeld dat al jaren werd uitgewerkt. Kom eens langs in onze showroom om zelf een oordeel te vellen over het meubilair dat wij verkopen. Een aanspreekpunt voor een webwinkel is volgens ons onmisbaar, vandaar dat de showroom bestaat uit twee verdiepingen vol met meubilair. Meubilair van merken zoals HAY, Gispen, Softline, DePadova en Sedus is te bezichtigen in de showroom.

Je kunt altijd langskomen om even een kijkje te nemen. Wil je zeker weten of jouw meubelen aanwezig zijn in onze showroom? Dan kun je ook eerst even bellen of mailen. Op deze pagina vind je onze contactgegevens.

Daarnaast ben je ook voor projectinrichting bij ons aan het juiste adres. Ben je opzoek naar het volledig inrichten van uw kantoor of werkplek? Op deze website vind je alle informatie over project en kantoorinrichting.