Meer bewegen op de werkvloer

Wilt u fit blijven en meer bewegen op de werkvloer? Kies dan nu direct voor de deskbike. Terwijl je werkt, fiets je je helemaal fit en slimmer want door te bewegen blijft je brein actief en kom je met geweldige ideeën. Wissel het fietsen af met staan en blijf de gehele dag in beweging, je lichaam zal je dankbaar zijn aan het einde van de dag.

Tegenwoordig komen er steeds meer producten op de markt die bewegen op kantoor willen bevorderen. Natuurlijk de één wat praktischer dan de ander. Voor bedrijven is het soms dan ook lastig om te bepalen welke producten nu wel effectief zijn of niet. Wij van KATO Kantoorinrichtingen blijven kritisch en geloven dat de deskbike het product is om actief te blijven op de werkvloer. Zoals de naam al aangeeft een fiets voor achter uw bureau.

En wie wil dat nu niet, fit worden tijdens werktijd, fantastisch toch?

Nu zult u de deskbike niet 8 uur per dag gebruiken, maar dit is wel de stoel om perfect mee af te wisselen en in beweging blijven te gelijke tijd. Doordat de deskbike praktisch is, is het eenvoudig om te verplaatsen.

Fietsend vergaderen wordt dan op deze manier helemaal niet zo’n gek idee. KATO Kantoorinrichtingen biedt u de keus uit 6 verschillende kleuren waardoor er altijd 1 kleur bij uw in het interieur past. Daarbij nog belangrijker is dat onze deskbikes betaalbaar zijn. Want voor slechts 268 euro excl. BTW heeft u een deskbike.

Op deze manier gaat u fietsend de werkweek door.

Bent u helemaal om en nieuwsgierig geworden naar onze fantastische deskbikes. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom een langs in onze showroom voor een gratis proefrit.