HAY Meubilair

HAY is een Deens merk dat pas in 2003 is gekomen met een unieke collectie HAY stoelen. Deze zijn uitermate betaalbaar en extreem uniek qua design. De HAY About A Chair serie is de perfecte design stoel voor aan de eetkamertafel. Deze stoel kan op veel meer plekken geplaatst worden en is ontworpen door HEE Welling. Deze HAY stoel is op veel mogelijkheden te combineren. Bij KATO kantoorinrichting ben je aan het juiste adres. Wij kunnen alle HAY stoelen leveren voor een hele scherpe prijs! KATO Kantoorinrichting is namelijk erkend HAY-dealer.

Hieronder een kleine greep uit ons HAY assortiment:

  • HAY AAC22: De HAY About A Chair 22 is eigenlijk de meest bekende stoel van HAY. De stoel is in veelal veel verschillende kleuren en soorten onderstellen verkrijgbaar. Heb je interesse in deze HAY AAC22 stoel? Neem dan vrijblijvend contact met KATO kantoorinrichting op voor meer informatie of een nette offerte. Daarnaast kun je deze stoel ook bekleed bestellen. Dit zorgt voor een warm zitoppervlak en een strak uiterlijk.
  • HAY AAS32: Dit is een hippe Scandinavische barkruk van HAY met een strak design. Ben je opzoek naar een HAY barkruk dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze HAY barkrukken leveren voor een scherpe prijs. Verkrijgbaar is veel verschillende kleuren en soorten onderstellen. De HAY AAS32 is verkrijgbaar in 2 hoogtes, namelijk 65 cm en 75 cm. Wat handig is om te weten is dat barkrukken van 75 cm ideaal zijn voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist weer geschikt voor barhoogtes tussen 90-95 cm.

Perfecte HAY Service
Heb je een speciale aanvraag of wens voor een HAY STOEL? Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of door te bellen. Wij maken altijd binnen 1 dag een passende offerte voor uw aangevraagde HAY stoelen.

Ben je op zoek naar een speciale HAY stoel? Dan kunnen wij je daarmee helpen. Je kunt bij ons terecht om in het echt te testen hoe een HAY stoel zit. Wij snappen dat de coderingen van HAY stoelen soms wat verwarrend zijn, daarom helpen wij je graag.  Je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en je kunt een duidelijke en alles omvattende offerte van ons verwachten.

Daarnaast kan je ons ook telefonisch bereiken met betrekking tot alle vragen die je hebt over HAY stoelen. Wij helpen je graag verder met het vinden van de voor jouw perfecte HAY stoel.