Het belang van een goede werkomgeving

Het belang van een goede werkomgeving

Het belang van een goede werkomgeving wordt nog vaak onderschat. Behalve de technologie in kantoren, verandert ook de inrichting ervan. Een werkplek moet ergonomisch verantwoord zijn, en is tevens inspirerend en creativiteit stimulerend.
Bij ergonomie moet u denken aan bijvoorbeeld de hoogte van uw bureau, de afstand tot het beeldscherm en de instellingen van uw bureaustoel. Nederlanders kennen veel klachten die voorkomen kunnen worden door een aantal kleine aanpassingen in het kantoormeubilair en de werkomgeving.

Bedrijfsruimtes zijn tegenwoordig erg fleurig en fris!

Tegenwoordig zijn de bedrijfsruimtes meer dan alleen een stoffig bureau met een computer. De ruimtes moeten open en uitnodigend zijn. Het interieur bevat ook steeds vaker duurzame design meubelen die een toegevoegde waarde bieden aan de werkomgeving. Bedrijfsruimtes worden steeds meer een ontmoetingsplek en kenniscentrum, in plaats van een werkplek. Een andere trend is het kleurgebruik. Veel bedrijfsruimtes zijn tegenwoordig erg fleurig en fris. Dit biedt een positieve invloed op de medewerkers. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit.

Meubilair op maat gemaakt

Bedrijven kiezen tegenwoordig ook steeds vaker voor meubilair dat op maat gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat het interieur precies past bij wat een bedrijf wil uitstralen, zowel naar de klanten als naar de werknemers. De inrichting bepaald namelijk voor een groot gedeelte de cultuur binnen een bedrijf. De werkomgeving is hierdoor een manier om de positionering van uw bedrijf beter te uitten.
Bij katokantoorinrichting kennen wij het belang van een goede werkomgeving. U kunt het beste meubilair vinden op onze website. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in projecten. Bent u toe aan nieuw meubilair en een nieuwe frissen werkomgeving? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.